UV nyomtatás

Az UV-nyomtatás a digitális nyomtatás egyedülálló módszere, amely ultraibolya (UV) fényt használ fel a tinta, ragasztók vagy bevonatok szárítására szinte azonnal, mihelyt a papírra, alumíniumra, hablemezre vagy akrilra kerül. Ezzel a technikával szinte bármire nyomtathatunk.

Az UV-technológia előnye, hogy a nedves tintacseppek kiküszöbölődnek, így nincs súrlódás vagy elkenődés, és mivel a szárítás szinte azonnal megtörténik, nincs párolgás, ezért a bevonat vastagsága vagy térfogata sem csökken. A lehető legapróbb részletek, a színek pedig élesebbek és élénkebbek. Az UV-nyomtatás választása a hagyományos nyomtatási módszerek helyett különbséget jelenthet a luxustermék előállítása, a magas minőségű nyomtatás, feliratozás érdekében.

UV-nyomtatás előnye, hogy fehér festéket is tartalmaz. Így fekete és sötét felületekre is gyönyörű nyomatok készíthetőek. A festék tartósságához prime réteget használunk a készülő nyomat alá. Ezzel még tovább látható az elkészített felirat.

 

Maximum 100 x 70 cm-es méretig és 10 cm vastagságig szinte bármilyen sík felületet képesek vagyunk megnyomni. 

 

Pl.: fa, fém, üveg, porcelán, műanyag, öntapadó fólia, ponyva, textil alapanyagok, papír, és még sok egyéb.


KAPCSOLAT
Felkeltettük érdeklődését?
Gondolkozzunk közösen! Kérjük, töltse ki a mezőket, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Emelje magasabb szintre szolgáltatásait NFC technológiával!
Írjon nekünk üzenetet!

Infó